Fleurieu Beach House

Fleurieu Beach House

Sweeping views of hills, beach, rocks and ocean, inspired the fan shaped plan form of this two level holiday house. Large bifold doors open out onto generous timber decking, and the kitchen extends out to a sheltered barbeque area, encouraging a relaxed holiday lifestyle.

There is a sense of privacy and interest from the street with the curved walls of timber and iron, but on entering, the full extent of the spectacular view is revealed through the sweeping arc of glass and the sculptural stair.

Strong colours, bright furniture, sculptural stairs all add to the sense of fun and relaxation.

Raw galvanised steel, corrugated iron, and natural finished timber, provide a timeless rural aesthetic.

Year Completed

2009

Photography

Sam Noonan

RELATED PROJECTS